itse teen kakut aina tällä reseptillä:

1lasi munia

1lasi sokeria

1lasi jauhoja

paistetaan n.175c

voitele ja jauhota vuoka

tässä joutui hieman kikkailemaan, sillä riittävän isoa vuokaa ei löytynyt, tosin, tämä sitten oli liiankin iso, joten täytyi hieman pienentää.

tässä munat ja sokeri ennen vatkausta

vatkaa ja vatkaa ja vatkaa =),taikinan pitää olla "kovaa" ja lähestulkoon valkoista jonka jälkeen sekoita jauhot  varovasti taikinaan.

tässä vatkaamisen jälkeen. ennen jauhoja.

kuvissa on käytetty 9munan taikinaa. josta tuli 3litraa valmista taikinaa.

tätä kakkua jouduin paistamaan hieman yli tunnin.

24cm vuokaan menee 4-5munaa

ja isompaan(olisko ollut 28cm) vuokaan menee 8-9 munaa

kostutukseen käytän milloin mitäkin, mikä sopii täytteisiin. mutta yleensä se on sitruunamehua