itse teen kakut aina tällä reseptillä:
1lasi munia
1lasi sokeria
1lasi jauhoja
paistetaan n.175c
voitele ja jauhota vuoka
tässä joutui hieman kikkailemaan, sillä riittävän isoa vuokaa ei löytynyt, tosin, tämä sitten oli liiankin iso, joten täytyi hieman pienentää.
tässä munat ja sokeri ennen vatkausta
vatkaa ja vatkaa ja vatkaa =),taikinan pitää olla "kovaa" ja lähestulkoon valkoista jonka jälkeen sekoita jauhot varovasti taikinaan.
tässä vatkaamisen jälkeen. ennen jauhoja.
kuvissa on käytetty 9munan taikinaa. josta tuli 3litraa valmista taikinaa.
tätä kakkua jouduin paistamaan hieman yli tunnin.
24cm vuokaan menee 4-5munaa
ja isompaan(olisko ollut 28cm) vuokaan menee 8-9 munaa
kostutukseen käytän milloin mitäkin, mikä sopii täytteisiin. mutta yleensä se on sitruunamehua
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.